Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 Athens Information Technology
(AIT)

Χορηγοί

 • ΧΟΡΗΓΟΙ

H Cezanne Software αναπτύσσει και υποστηρίζει λύσεις λογισμικού HR που βοηθούν τους οργανισμούς να κατανοήσουν καλύτερα, να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν το βασικότερό τους κεφάλαιο – τους ανθρώπους τους.

Η ICAP Group – με €63 εκατομμύρια έσοδα - είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Κύπρο. Οι People Solutions αποτελούν μία από τις 4 κατηγορίες υπηρεσιών που παρέχει ο Όμιλος. Συγκεκριμένα, παρέχονται Επιλογή Στελεχών, Υπηρεσίες Απασχόλησης, Επαγγελματική Εκπαίδευση, Συμβουλευτική Ανθρώπινου Δυναμικού. Στα πλαίσια αυτά, συνεργάζονται με τις διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες KENEXA, Huthwaite, Ηοgan, C-ute και NorthgateArinso.

PwC

PwC: Πρωτοπορία στο χώρο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού
Η ομάδα People & Change / HR ManagementConsulting, εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και υλοποίηση ενός εύρους υπηρεσιών που αφορούν λειτουργικά και στρατηγικά θέματα ανθρώπινου δυναμικού, και επικεντρώνεται στην αξιολόγηση, σχεδιασμό και ανάπτυξη καινοτόμων προτάσεων γύρω από 5 βασικούς άξονες (5 centresofexcellence).

 • Organisational Transformation & Change: Ανασχεδιασμός οργανωτικής δομής, εκτίμηση αναγκών στελέχωσης, αξιολόγηση θέσεων εργασίας, σχεδιασμός/βελτίωση πολιτικών και διαδικασιών, HR metrics, HR audits & duediligence σε περιπτώσεις εξαγορών/συγχωνεύσεων και υποστήριξη προγραμμάτων αλλαγής και διαχείρισης έργων.
 • Executive Search & Selection: Εύρεση και επιλογή στελεχών, σχεδιασμός και υλοποίηση κέντρων αξιολόγησης, χρήση και ανάλυση ψυχομετρικών εργαλείων, αξιολόγηση σε περιπτώσεις εσωτερικών μετακινήσεων και διαδοχής.
 • Development, Training & Coaching: Σχεδιασμός και υλοποίηση ενδοεπιχειρησιακών προγραμμάτων εκπαίδευσης και ανάπτυξης στελεχών, εργαστηρίων στρατηγικής, ηγεσίας και διαμόρφωσης κουλτούρας, προγραμμάτων διαχείρισης ταλέντων, δράσεων ενίσχυσης της ομαδικότητας, ανοιχτών σεμιναρίων και executivecoaching.
 • Performance, Reward & Surveys: Σχεδιασμός και υλοποίηση Συστημάτων Διοίκησης της Απόδοσης, Πολιτικών Αμοιβών και Παροχών, και διεξαγωγή εξειδικευμένων ερευνών (ικανοποίησης, δέσμευσης, αποδοχών, κλπ).
 • Outplacement & Career Transition: Υποστήριξη στελεχών που αποχωρούν από έναν οργανισμό στη διαδικασία εύρεσης εργασίας, διερεύνηση δυνατότητας αλλαγής καριέρας και αυτοαπασχόλησης, υποστήριξη της διοίκησης σε περιπτώσεις εθελουσίας εξόδου ή λήξης συνεργασιών.

Η PwC Ελλάδας είναι κορυφαία στον τομέα των επιχειρηματικών υπηρεσιών, με περισσότερα από 850 στελέχη στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος του δικτύου εταιρειών της PwC, ένα δίκτυο με περισσότερα από 184.000 στελέχη σε 157 χώρες.

Η Uni Systems, ιδρυθείσα το 1964 και σήμερα μέλος του Ομίλου Quest, συγκαταλέγεται στις πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής Ολοκληρωμένων Λύσεων και Υπηρεσιών ΤΠΕ της Ευρώπης, αποτελώντας στρατηγικό εταίρο Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, οργανισμών Δημοσίου, Τηλεπικοινωνιακών παρόχων και επιχειρήσεων. Με περισσότερα από 600 εξειδικευμένα στελέχη και θυγατρικές εταιρείες στο Βέλγιο, στο Λουξεμβούργο και στη Ρουμανία, επενδύει έμπρακτα στη διεθνή προοπτική της, επιδεικνύοντας εξαιρετική αξιοπιστία και ευρύ χαρτοφυλάκιο επιτυχιών και βέλτιστων πρακτικών.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website: www.unisystems.com

Η WOW group δραστηριοποιείται στην Εταιρική Επικοινωνία και την Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού αξιοποιώντας τις online τεχνολογίες. Από το 2004, η εταιρία αναπτύσσεται με ταχύτατα βήματα καθώς οι πελάτες της, την εμπιστεύονται για την υλοποίηση Online Marketing λύσεων αλλά και σε θέματα εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Το kariera.gr είναι το Νο1 site ευρέσεως εργασίας στην Ελλάδα, με πάνω από 500.000 επισκέπτες / μήνα. Ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια, το 1996 και από το 2007 είναι μέλος του Careerbuilder( Νο1 site ευρέσεως εργασίας στην Αμερική.) Στο kariera.gr παρέχουμε υπηρεσίες όπως: Hiring Solutions, Τεχνολογία Recruiting και Συμβουλευτική. Ως μέλος του μεγαλύτερου παγκοσμίως ηγέτη στις Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού, στο kariera.gr ενδυναμώνουμε την απασχόληση και βοηθάμε τους επαγγελματίες να στοχεύσουν, προσελκύσουν και να κρατήσουν ότι πιο πολύτιμο: τους ανθρώπους τους. Με προηγμένη τεχνολογία, ανάλυση δεδομένων, ένα ευρύ κύκλο συνεργατών και ένα εξαιρετικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, καταφέρνουμε να φέρουμε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση. Συνδυάζουμε τον ταχέως εξελισσόμενο χαρακτήρα και τις ευκαιρίες που προσφέρει μία διεθνής online εταιρία, με το φιλικό κλίμα, την ομαδικότητα και την ευελιξία, που διαθέτει ένα «πρώην» ελληνικό startup. Είμαστε μια easy to do business with εταιρία με πάθος, τόλμη και ευελιξία.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Η PressiousArvanitidis, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον κλάδο, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, πιστοποιημένο έλεγχο ποιότητας και στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεί εδώ και χρόνια τον πολυτιμότερο συνεργάτη μεγάλων ελληνικών & πολυεθνικών εταιρειών. Χάρη στη δυνατότητα που έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας, επιβεβαιώνει εμπράκτως την εταιρική της υπογραφή “Print your mind”, αφού υλοποιεί εκτυπωτικά, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον, «οτιδήποτε έχουν οι πελάτες της στο μυαλό τους».

 • ΧΟΡΗΓΟΙ
PwC
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ