Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 Athens Information Technology
(AIT)

Χορηγοί

  • ΧΟΡΗΓΟΙ

H Cezanne Software αναπτύσσει και υποστηρίζει λύσεις λογισμικού HR που βοηθούν τους οργανισμούς να κατανοήσουν καλύτερα, να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν το βασικότερό τους κεφάλαιο – τους ανθρώπους τους.

Η ICAP Group – με €63 εκατομμύρια έσοδα - είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Κύπρο. Οι People Solutions αποτελούν μία από τις 4 κατηγορίες υπηρεσιών που παρέχει ο Όμιλος. Συγκεκριμένα, παρέχονται Επιλογή Στελεχών, Υπηρεσίες Απασχόλησης, Επαγγελματική Εκπαίδευση, Συμβουλευτική Ανθρώπινου Δυναμικού. Στα πλαίσια αυτά, συνεργάζονται με τις διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες KENEXA, Huthwaite, Ηοgan, C-ute και NorthgateArinso.

Η Uni Systems, ιδρυθείσα το 1964 και σήμερα μέλος του Ομίλου Quest, συγκαταλέγεται στις πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής Ολοκληρωμένων Λύσεων και Υπηρεσιών ΤΠΕ της Ευρώπης, αποτελώντας στρατηγικό εταίρο Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, οργανισμών Δημοσίου, Τηλεπικοινωνιακών παρόχων και επιχειρήσεων. Με περισσότερα από 600 εξειδικευμένα στελέχη και θυγατρικές εταιρείες στο Βέλγιο, στο Λουξεμβούργο και στη Ρουμανία, επενδύει έμπρακτα στη διεθνή προοπτική της, επιδεικνύοντας εξαιρετική αξιοπιστία και ευρύ χαρτοφυλάκιο επιτυχιών και βέλτιστων πρακτικών.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website: www.unisystems.com

Η WOW group δραστηριοποιείται στην Εταιρική Επικοινωνία και την Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού αξιοποιώντας τις online τεχνολογίες. Από το 2004, η εταιρία αναπτύσσεται με ταχύτατα βήματα καθώς οι πελάτες της, την εμπιστεύονται για την υλοποίηση Online Marketing λύσεων αλλά και σε θέματα εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Το kariera.gr είναι το μεγαλύτερο website για την εύρεση εργασίας στην Ελλάδα.
Διαρκείς έρευνες για τη νέα γενιά, ανάλυση δεδομένων για την αγορά εργασίας, συνεχώς εξελισσόμενες υπηρεσίες στην προσέλκυση, επιλογή, διαχείριση και εκπαίδευση υποψηφίων, και ένα ευρύς, εξειδικευμένος κύκλος στρατηγικών συνεργασιών συνθέτουν το όραμά μας στην πράξη.
Στόχος είναι σε κάθε δράση μας να ενισχύουμε την απασχόληση.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Η PressiousArvanitidis, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον κλάδο, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, πιστοποιημένο έλεγχο ποιότητας και στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεί εδώ και χρόνια τον πολυτιμότερο συνεργάτη μεγάλων ελληνικών & πολυεθνικών εταιρειών. Χάρη στη δυνατότητα που έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας, επιβεβαιώνει εμπράκτως την εταιρική της υπογραφή “Print your mind”, αφού υλοποιεί εκτυπωτικά, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον, «οτιδήποτε έχουν οι πελάτες της στο μυαλό τους».

  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ